Ilmanvaihtokanavien puhdistus Jyväskylä

Hengität 15 000 litraa ilmaa vuorokaudessa. Me huolehdimme, että hengittämäsi ilma on terveellistä.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Jyväskylä – erilaisten ilmanvaihtokanavien ja -järjestelmien puhdistus vaatii aina ammattilaisen

Pyydä tarjous

Miksi ilmanvaihtokanavat pitää puhdistaa?

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistamisen tavoitteena on saada ilmanvaihto toimimaan tehokkaasti ja vaihtamaan kiinteistössä oikea määrä ilmaa, sekä taata järjestelmän paloturvallisuus.

Puhdas kanavisto ja suodattimet mahdollistavat myös puhtaan sisäilman, ja toisaalta myös lämmön talteenotto tehostuu, jolloin energiatehokkuuden tavoitteet täyttyvät.

Me Ukon-Ilmalla teemme ilmanvaihtokanavien puhdistusta Jyväskylässä ja lähikunnissa! Voit myös pyytää meitä arvioimaan kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän kunnon ja saneeraustarpeen tai tilata ilmanvaihtokoneen suodattimet kauttamme.

Kuinka usein ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta tulee huolehtia?

Ilmanvaihtokanavien puhdistussuositus riippuu kohteesta, kohteen sijainnista sekä tilojen käyttötarkoituksesta, mutta pitkään yleisohje on ollut nuohota kanavistot vähintään kerran 10 vuodessa.

Nykyään suositaan tiheämpää puhdistusväliä, joten monissa kiinteistöissä ilmanvaihtokanavat puhdistetaan 5–7 vuoden välein. Puhdistusväliin vaikuttaa myös paloviranomaisen arvio tarpeesta eli jotkin tilankäytölliset tekijät voivat lyhentää huoltoväliä merkittävästi.

Lue lisää huonosta sisälilmasta

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen yhteydessä arvioimme kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän teknisen käyttöiän ja kunnon. Pääasiakasryhmämme ovat suuret kiinteistöt, kuten julkiset tilat, sairaalat, teollisuuslaitokset ja muut yrityskiinteistöt. Työskentelemme myös Jyväskylässä ja lähikunnissa.

5 syytä tilata ilmanvaihtokanavien puhdistus Ukon-Ilmalta Jyväskylässä

Pyydä tarjous

“Ukon-Ilma on pystynyt toteuttamaan aikataulutoiveet, nopeallakin varoitusajalla. Hinta-laatusuhde on ollut myös kohdallaan.”

Heidi Petroff, Lievestuoreen Lämpö Oy

Ilmanvaihtokanavien nuohous ja koneikon puhdistus Jyväskylässä: valmista vain muutamissa tunneissa

Ilmanvaihtokanavien puhdistukseen ja ilmanvaihdon mittaukseen ja säätöön kuluva aika riippuu luonnollisesti kohteesta.

Pääsääntöisesti ilmanvaihdon nuohouksesta aiheutuva, yksittäiseen tilaan kohdistuva työ Jyväskylässä valmistuu muutamassa tunnissa ammattilaistemme tekemänä.

Pienissä kohteissa tämä tarkoittaa, että koko työ on tehty helposti yhden työpäivän aikana. Suurissa kohteissa nuohous- ja mittaustyöt voivat jatkua kuukausia, mutta tällöinkin esimerkiksi yhteen toimitilaan kohdistuva haitta on vain muutaman tunnin mittainen häiriö.

Arvioimme työn keston kiinteistökohtaisesti, jotta saat käsityksen työn mittakaavasta jo ennakkoon – ilmanvaihdon puhdistuksen hinta-arvio syntyy kohdetietojen perusteella.

Pyydä tarjous ilmanvaihtokanavien nuohouksesta Jyväskylässä

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ei sotke

Teemme työmme siististi.

Alipaineistamme ilmanvaihtojärjestelmät ja suodatamme alipainejärjestelmän kautta kulkeutuvan aineksen ja ilman, jolloin kanaviston puhdistamisen yhteydessä irtoava lika ei kulkeudu takaisin kiinteistöön. Hyvin suunnitellun ja toteutetun puhdistustyön yhteydessä ilmanvaihdosta tiloihin takaisin kulkeutuvan lian määrä on häviävän pieni.

Esimerkiksi teollisuuskohteissa tai muissa suurissa tiloissa, joissa ilmanvaihtokanavat ovat pääsääntöisesti esillä, voi niiden päälle kertynyt pöly lähteä liikkeelle puhdistustyön yhteydessä. Tämä on hyvä huomioida työn suunnitteluvaiheessa esimerkiksi siivouksien ajastuksen osalta.

Pyydä tarjous

Rasvakanavien puhdistus on tehtävä vähintään kerran vuodessa

Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot on lakisääteisesti puhdistettava vähintään kerran vuodessa. Kohdekohtaisen puhdistustarpeen arvioi yleensä paikallinen paloviranomainen, ja joissakin kohteissa puhdistustarve on tiheämpi.

Rasvakanavan kautta ilmanvaihtojärjestelmä poistaa keittiössä syntyvät käryt, mutta ilman mukana kanaviin kulkeutuva rasva kertyy herkästi hormien seinämiin.Kanaviin kertyvä rasva on tulenarkaa, joten säännöllinen puhdistus on ennen kaikkea paloturvallisuuskysymys.

Me Ukon-Ilmalla teemme rasvakanavien lakisääteistä puhdistusta ja kanaviston kunnon arvioita koko Suomen alueella.

Pyydä tarjous rasvakanavien puhdistuksesta Jyväskylässä

Tarvitsevatko kiinteistösi ilmanvaihtokanavat puhdistusta Jyväskylässä? Toimi näin.

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita meille!

Soita 010 292 5200

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihdon huoltoa tai oletko kiinnostunut muista palveluistamme?

Kiitämme viestistäsi, se lähti onnistuneesti matkaan.
Viestiä lähettäessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.