Ukon-Ilma Oy

Ukon-Ilma Oy on suurten kiinteistöiden ja vaativien tilojen ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntija jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme luotettavia ilmanvaihtoratkaisuja vaativiinkin kohteisiin

Pyydä tarjous

Yhteistyö kanssamme on mutkatonta, sillä tartumme haasteisiin ripeästi ja ratkomme ne sinun näkökulmastasi kannattavimmalla tavalla.

Toimimme yhteistyössä useiden eri laitevalmistajien kanssa

Ammattitaitomme keskiössä on taito suunnitella ja toteuttaa sekä rakennusmääräykset että asiakkaan henkilökohtaiset toiveet täyttäviä ilmanvaihtoratkaisuja. Emme siis ole sitoutuneita yhteen laitevalmistajaan tai suodatintoimittajaan.

Asennamme kiinteistösi ominaisuuksien mukaan siihen sopivimman ilmanvaihtojärjestelmän ja hoidamme myös sen huollot – meille tärkeintä on ratkaista ilmanvaihtohaasteet sinun näkökulmastasi järkevimmällä tavalla.

Ilmanvaihtourakointi: pettämättömät aikataulut myös uudis- ja saneerauskohteissa

Työllistämme noin 25 talotekniikka-alan ammattilaista ympäri vuoden ja saamme toistuvasti hyvää palautetta toiminnastamme työmaalla. Kanssamme on siis helppo ja mukava toimia.

Teemme työmme sovitussa aikataulussa, mutta tarpeen mukaan myös joustamme urakan muun aikataulutuksen mukaan.

Toimimme tilaajavastuulain piirissä ja työntekijöidemme taustat ovat kunnossa. Oman miehityksemme lisäksi meillä on myös hyvä kumppaniverkosto, joten tartumme innolla myös suurempiin urakoihin!

Lue asiakkaidemme kokemuksia
Ota yhteyttä

Ilmanvaihdon mittauspöytäkirja

Ilmanvaihdon mittauspöytäkirja on ilmanvaihdon asiantuntijan laatima pöytäkirja kiinteistössä suoritetuista mittauksista.

Ilmanvaihdon mittauspöytäkirjasta ilmenee tasapainotuksen myötä asetetut tarpeenmukaiset ilmavirrat sekä päätelaitteiden, säätölaitteiden ja koneiden asetukset. Ilmanvaihdon asiantuntijamme merkitsee pöytäkirjaan myös kiinteistön painesuhteen ulkovaippaan nähden, mittauspäivämäärän sekä omat yhteystietonsa.

Onko ilmanvaihdon mittaus ja säätö kiinteistössäsi ajankohtainen? Toimi näin.

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita meille!

Soita 010 292 5200

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihdon huoltoa tai oletko kiinnostunut muista palveluistamme?

Kiitämme viestistäsi, se lähti onnistuneesti matkaan.
Viestiä lähettäessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.