Referenssit

Huono sisäilma karkottaa vuokralaiset, ja vanhentuneen ilmanvaihtojärjestelmän heikko hyötysuhde kasvattaa sähkönkulutusta. Saneeraamalla kiinteistösi ilmanvaihdon säästät kuluissa merkittävästi!

”Valitsimme Ukon-Ilman aiemman, hyvän kokemuksen perusteella. Asiakkaallamme on ollut vaativia kohteita, joissa on tarvittu IV-asiantuntemusta ongelman ratkaisemiseksi. Asiat ovat ratkenneet kerralla, joten yhteistyömme on ollut siinä määrin huoletonta. Ukon-Ilma on pystynyt toteuttamaan aikataulutoiveet, nopeallakin varoitusajalla. Hinta-laatusuhde on ollut myös kohdallaan.”

Heidi Petroff, Lievestuoreen Lämpö Oy

”Ukon-Ilma oli kilpailutukseen osallistuneista palveluntuottajista kustannus- ja laatutasoltaan kilpailukykyisin toimija, yritys pystyi tarjoamaan tarjouspyynnön mukaisen palvelun ja toteutti sen ammattimaisesti. Helppohan on kiinteistöpäällikön olla, kun urakat toteutuvat kuten on sovittu. Yhteistyö oli sujuvaa ja kumppanuushenkistä.”

Kai Kunnari, Facility Manager, TECHNOPOLIS Oy

”Ukon-Ilmaa suositeltiin minulle 2018, kun Oulun kanavapuhdistusurakoitsijoilla oli työtä yllin kyllin ja hintataso nousi alueella erittäin korkealle. Ukon-Ilman avulla pystyin palvelemaan omia asiakkaitani paremmin ja kohtuullisella hinnalla. Kun olemme saavuttaneet luottamuksen työnjohdon ja asentajien kanssa, olen myös pystynyt hoitamaan enemmän asiakkaita. Kokemukseni Ukon-Ilman kanssa toimimisesta ovat olleet pääsääntöisesti erittäin positiivisia, kun olemme oppineet tuntemaan toistemme työtavat.”

Jukka Rantala, LVI-asiantuntija, Welado Oy

”Pitkään jatkuneet ongelmat hiomahuoneessa alipaineesta johtuen saatiin ratkottua Ukon-Ilma Oy:n ansiosta erittäin ammattimaisella tavalla. Toteutusvaiheen aikataulu oli nopea ja sujuva. Eri työvaiheiden aikana kommunikaatio palveluntuottajan ja tilaajan välillä toimi hyvin ja olimme tietoisia aina missä työvaiheessa mennään. Työn toteutusvaiheessa asentajat huomioivat tiloissa työskentelevät työntekijät hienosti ja turvallisuus huomioiden. Ratkaisu oli hyvin suunniteltu ja alipaineen tuomat haasteet on nyt korjattu. Meiltä vahva suositus ja käytämme jatkossakin Ukon-Ilma Oy:n palveluksia.”

Piia Tamminen, Service Manager, Respecta Oy

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita meille!

Soita 010 292 5200

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihdon huoltoa tai oletko kiinnostunut muista palveluistamme?

Kiitämme viestistäsi, se lähti onnistuneesti matkaan.
Viestiä lähettäessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.