Korjausrakentaminen

Huono sisäilma karkottaa vuokralaiset, ja vanhentuneen ilmanvaihtojärjestelmän heikko hyötysuhde kasvattaa sähkönkulutusta. Saneeraamalla kiinteistösi ilmanvaihdon säästät kuluissa merkittävästi!

Ilmanvaihdon saneerauksen hyödyt

Pyydä tarjous

”Valitsimme Ukon-Ilman aiemman, hyvän kokemuksen perusteella. Asiakkaallamme on ollut vaativia kohteita, joissa on tarvittu IV-asiantuntemusta ongelman ratkaisemiseksi.”

Heidi Petroff, Lievestuoreen Lämpö Oy

Milloin ilmanvaihdon saneeraus on kiinteistössäni ajankohtainen?

Ilmanvaihdon saneerauksen akuutti tarve kiinteistössä ilmenee useimmiten sisäilmaongelmien vuoksi.

Tällaisissa tilanteissa on tärkeää tapauskohtaisesti selvittää ilmanvaihtojärjestelmän rooli sisäilmaongelmissa. Oireita syntyy tyypillisesti esimerkiksi huonosta ja kosteasta sisäilmasta, rakenteiden läpi virtaavasta korvausilmasta tai huonosti toimivasta painovoimaisesta ilmanvaihtojärjestelmästä.

Sisäilmaongelmien erilaiset taustasyyt aiheuttavat luonnollisesti erilaisia korjaustarpeita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää ongelmien aiheuttajaa, sillä sen tunnistaminen on meidän tehtävämme.

Toimimme koko Suomen alueella, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Pyydä tarjous

Kuitusaneeraus ennaltaehkäisee ärsytysoireita hengitysteissä, silmissä ja iholla

Me Ukon-Ilmalla teemme myös kuitusaneerauksia, joiden avulla poistamme kuitulähteitä kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmistä.

Ilmanvaihtojärjestelmän ilmavirrat irrottavat kuituja mineraalivillasta, jota on käytetty esimerkiksi järjestelmän äänenvaimentimissa tai alaslaskettujen kattorakenteiden eristyksissä, ja kuljettavat ne sisäilmaan. Kuidunlähteitä yhdistävä tekijä on yleisimmin mineraalivillan puutteellinen suojaus.

Kuidut aiheuttavat tyypillisesti ylähengitysteiden, silmien ja ihon ärsytysoireita. Eniten sisäilmassa oleviin kuituihin liittyviä haasteita tavataan rakennuksissa, joissa on voimakas, koneellinen ilmanvaihto, kuten esimerkiksi toimisto- koulu- ja terveydenhuollon kiinteistöissä.

Pyydä tarjous

Ilmanvaihdon saneeraus – 3 syytä valita Ukon-Ilma

“Ukon-Ilma on pystynyt toteuttamaan aikataulutoiveet, nopeallakin varoitusajalla. Hinta-laatusuhde on ollut myös kohdallaan.”

Heidi Petroff, Lievestuoreen Lämpö Oy

Mistä tiedän, millaisia saneeraustoimenpiteitä kiinteistössäni tarvitaan?

Sinun ei tarvitse osata tunnistaa ongelman aiheuttajaa – jätä se meidän huoleksemme.

Yksiselitteistä vastausta tarvittavista korjaustoimenpiteistä on kuitenkin mahdotonta sanoa ennen kuin olemme tutustuneet kohteeseesi.

Kauttamme tilaat muun muassa seuraavat konsulttipalvelut erilaisiin kiinteistöihin:
• Ilmanvaihdon kuntokartoitukset,
• Ilmanvaihdon puhtauskartoitukset,
• P1-ilmanvaihdon rakentaminen ja valvonta.

Me Ukon-Ilmalla tarjoamme myös muita ilmanvaihdon teknisen kunnon arviointeja sekä kirjoitamme niihin liittyviä lausuntoja. Ilmanvaihdon korjausrakentamisen asiantuntijana otamme aina huomioon myös kiinteistöäsi koskevat korjausrakentamisen määräykset, joten sinun ei tarvitse murehtia niistä.

Tarvitsetko konsultointia tai käytännön tekijää ilmanvaihdon saneeraukseen liittyen? Ukon-Ilman ilmanvaihdon saneerausprosessi etenee näin:

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita meille!

Soita 010 292 5200

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihdon huoltoa tai oletko kiinnostunut muista palveluistamme?

Kiitämme viestistäsi, se lähti onnistuneesti matkaan.
Viestiä lähettäessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.