Swegon-huolto

Tilaa Swegon-huolto Ukon-Ilmalta! Me varmistamme, että ilmanvaihtokoneesi vastaa kiinteistösi tarpeisiin, sekä täyttää rakennusmääräysten ja energiatehokkuuden vaatimukset. Palvelemme kaikkialla Suomessa!

Swegon-ilmanvaihtokoneen huollot Ukon-Ilmalta, valtuutetulta Swegon-ilmateknikolta

Ota yhteyttä

”Valitsimme Ukon-Ilman aiemman, hyvän kokemuksen perusteella. Asiakkaallamme on ollut vaativia kohteita, joissa on tarvittu IV-asiantuntemusta ongelman ratkaisemiseksi.”

Heidi Petroff, Lievestuoreen Lämpö Oy

Varaa Swegon-huolto – modernia energiatehokkuutta

Swegon on kansainvälinen ilmanvaihtoalan toimija, joka panostaa tuotteissaan hyvin paljon moderneihin lämmöntalteenottomenetelmiin. Swegonin ilmanvaihtokoneet ovat laadukkaita, hiljaisia ja energiatehokkaita, ja merkin tuotevalikoimasta löytyy ratkaisut niin teollisuuden, toimitilojen, julkisten tilojen, asuinkerrostalojen sekä omakotitalojen tarpeisiin.

Me Ukon-Ilmalla huollamme kaikki Swegon-ilmanvaihtokoneet niiden käyttökohteesta, iästä ja huollontarpeesta riippumatta.

Ota yhteyttä

4 syytä valita Ukon-Ilma

Pyydä tarjous

”Valitsimme Ukon-Ilman aiemman, hyvän kokemuksen perusteella. Asiakkaallamme on ollut vaativia kohteita, joissa on tarvittu IV-asiantuntemusta ongelman ratkaisemiseksi.”

Heidi Petroff, Lievestuoreen Lämpö Oy

Mitä rakennuksessasi tapahtuu, jos kiinteistösi Swegon-ilmanvaihtokone ei toimi oikein?

Ilmanvaihtojärjestelmä on yksi rakennuksen elinkaaren pituuteen ja käytettävyyteen eniten vaikuttavista elementeistä. Jos ilmanvaihtokoneesi ei toimi oikein,

1. huono sisäilma aiheuttaa erilaisia oireita tiloja käyttävissä ihmisissä
2. ylimääräinen kosteus ei poistu sisätiloista riittävän tehokkaasti, ja kiinteistön rakenteet vaurioituvat
3. ilmanvaihtokoneen ja koko kiinteistön energiatehokkuus heikkenee huomattavasti.

Väärin toimiva ilmanvaihto on siis erittäin tehokas tapa vaurioittaa rakennusta. Laiminlyöntien jatkuessa pidempään rakennus voi ilmanvaihto-ongelmien vuoksi vaurioitua jopa käyttökelvottomaksi.

Me Ukon-Ilmalla teemme myös ilmanvaihtojärjestelmien kuntoarvioita. Sinun ei tarvitse itse tietää kiinteistösi ilmanvaihtokoneen tarkkaa huollon tarvetta, kunhan otat meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

”Oli kiinteistösi ilmanvaihtokoneen toimintaperiaate mikä tahansa, ennakoitu kausihuolto on aina edullisempi kuin huonosti ylläpidetyn laitteen vaurioiden korjaaminen.”

Mistä tiedän, millaisia huoltotoimenpiteitä kiinteistössäni tarvitaan ja mikä on oikea hetki tilata huolto?

Sinun ei tarvitse osata tunnistaa ongelman laajuutta tai syitä – jätä selvitystyö meidän huoleksemme.

Yksiselitteistä vastausta tarvittavista huoltotoimenpiteistä on kuitenkin mahdotonta sanoa ennen kuin olemme tutustuneet kohteeseesi.

Perushuoltojen lisäksi me Ukon-Ilmalla tarjoamme ilmanvaihdon teknisen kunnon arviointeja sekä kirjoitamme niihin liittyviä lausuntoja. Ilmanvaihdon korjausrakentamisen asiantuntijana otamme aina huomioon myös kiinteistöäsi koskevat korjausrakentamisen määräykset, joten sinun ei tarvitse murehtia niistä.

Lue lisää korjausrakentamisen palveluistamme

Onko Swegon-ilmanvaihtokoneen huolto kiinteistössäsi ajankohtainen? Toimi näin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita meille!

Soita 010 292 5200

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihdon huoltoa tai oletko kiinnostunut muista palveluistamme?

Kiitämme viestistäsi, se lähti onnistuneesti matkaan.
Viestiä lähettäessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.